,

Eксклузивно от Касандра Клеър!




дравейте, почитатели на любимата Касандра Клеър!

Съвсем наскоро отново получих имейл от нея пълен с новини около проектите й. Както вече знаете, другият месец излиза специалното издание на Град от Кости по случай 10 годишнината, а заедно с нея ще бъде пуснат и графичният роман, също за Град от Кости. Обаче, сега в имейла не беше обърнато особено голямо внимание на тези две неща и  нещо съвсем много по-вълнуващо ми хвана окото. 

Това е новата книга с разкази, която Касандра ще пише! Точно така, разбрахте ме добре. Още една книга като любимата ни "Истории от Академията за ловци на сенки" ще се появи!


Ghosts of the Shadow Market 

- е заглавието на книгата.

 
Каси преди всичко ни предоставя страхотен тийзър към сборника, нарисуван от Davood Diba!
Ето и превод на имейла (моля да не се заимства!)
 

The Shadow Market е сборище на феи, върколаци, магьосници и вампири. Там Долноземците купуват и продават магически предмети, сключват сделки и шепнат тайни, които Нефилимите не трябва да разбират. Но два века, обаче, там е идвал редовен посетител от Града от Кости - самото сърце на Ловците на сенки.  Като мълчалив брат - брак Закарая, е заклет привърженик на правилата и занията на Нефилимите. Но преди, той е бил Ловец на сенки на име Джем Карстерс, и любовта му, тогава и завинаги, магьосницата Теса Грей.



Последвайте Брат Закарая и вижте, измежду средата на Тъмния пазар и неговите тъмни сделки и ярки празненства - първата любов на Анна Лайтууд, големият грях на Матю Фейърчайлд и как Теса Грей навлиза в световна война. Валънтайн Моргенстерн купува душа на пазара и душата на младия Джейс Уейланд намира сигурно убежище. На пазара е скрит и изгубен наследник и обичан дух, а и никой не може да те спаси, след като вече си заложил сърцето си. Нито дори и брат Закарая...
Аз настръхнах, за вас не знам.
Каси ще пише тази книга заедно с познатите ни Морийн Джонсън, Робин Уасерман, Сара Рийс Бренан и Кели Линк. Първата глава (т.е. разказ) ще бъде SON OF THE DAWN и ще бъде публикувана през април като е-книга. След това следват още седем разказа, които ще се пускат по един на месец. А самата книга, готова и цялостна, ще бъде публикувана през 2019. 



Аз лично смятам, че това е много време за чакане, но се надявам да си заслужава. Вие как мислите? Касандра започва да издава все повече и повече книги, но както вече видяхме от Повелител на Сенките  (ревю тук) знаем, че тя не се изчерпва.


Хареса ти поста? Може да се абонираш за бюлетин от тук:

0 коментара:

Публикуване на коментар